Champignondagen 2019

Volgend jaar vindt van woensdag 22 mei tot en met vrijdag 24 mei de 35e editie van de Champignondagen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De Nederlandse champignonindustrie is een van de grootste spelers in de champignonindustrie wereldwijd! De Champignondagen zijn een perfect platform voor Nederlandse en Internationale bedrijven om hun technologieën en diensten te presenteren en om de nieuwste informatie en inzichten te verkrijgen. De organisatoren (Stichting Champignondagen) verwachten een aanwezigheid van meer dan 3.000 professionals uit allerlei landen.

Standhoudersbijeenkomst
De beurscommissie, bestaande uit Piet Lempens (Voorzitter), Ko Hooijmans (Penningmeester), Wout van Lieshout en Jan Arts van Vullings Systemen nodigt alle (potentiële) standhouders uit voor de standhouders bijeenkomst die op 21 september van 15.00 tot 17.00 uur plaatsvindt in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze bijeenkomst kunnen standhouders zich ook inschrijven voor de Champignondagen.

Ambassador of the Mushroom Industry
Op woensdag 22 mei 2019 wordt tijdens het 'Welkomst Event' van de Champignondagen de ‘Ambassador of the Mushroom Industry Award’ uitgereikt. Deze award is bedoeld voor diegene die als ware ambassadeur bijdraagt aan een positieve uitstraling van de paddenstoelensector. Potentiële kandidaten kunt u met naam en motivatie mailen naar info@champignondagen.nl.

Kijk voor meer informatie over de Champignondagen 2019 op www.champignondagen.nl of neem contact op via Info@champignondagen.nl.