Mushroom Valley naar Oekraïne

Eerste internationale beurspresentatie Mushroom Valley

Mushroom Valley presenteert zich samen met vier partners op de Ukrainian Mushroom Industry conference in Kiev, Oekraïne. Deze internationale conferentie vindt plaats op 6 en 7 juni a.s. De Ukrainian Mushroom Industry conference is het eerste internationale platform waarop Mushroom Valley zich presenteert. Het Nederlandse samenwerkingsverband is in 2017 opgericht en profileert zich als hét internationale platform voor de paddenstoelenteelt.

Samen met haar partners Delphy, Mertens Phormium, Limgroup en Limbraco vult Mushroom Valley een stand in op de Ukrainian Mushroom Industry conference. Hier kunt u terecht met al uw vragen op het gebied van paddenstoelen. Daarnaast zijn ook enkele partners van Mushroom Valley individueel aanwezig, dit zijn Christians Groep, Greenyard en AEM. Mushroom Valley hoopt u te mogen ontmoeten op 6 of 7 juni in Kiev. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze thuisbasis, de Brightlands Campus Greenport Venlo, in het zuiden van Nederland. Mushroom Valley stelt samen met haar partners graag een programma voor u samen om u een volledig beeld te geven van de paddenstoelenteelt. Let’s build business together!

Over Mushroom Valley 

Ruim twintig ondernemers die actief zijn in de paddenstoelensector, de gehele keten vertegenwoordigend, werken sinds 2017 samen binnen het platform Mushroom Valley. Samen beschikken zij over de kennis, grondstoffen, producten en technologie om invulling te geven aan al uw vragen en ambities inzake de productie, verduurzaming, verwerking en het vermarkten van paddenstoelen en daaraan afgeleide producten. Wereldwijd maakt zo’n 80% van de paddenstoelenproductie reeds gebruik van de kennis, grondstoffen en technologie afkomstig van de partners van Mushroom Valley. Vanuit onderzoek en onderwijs werken Mushroom Valley en haar partners continu aan nieuwe inzichten.